Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Angra

4. 3. 2011 21:29
Jasně a stručně napsáno

R^R^

0 0
možnosti

rudaz

4. 3. 2011 23:14
Re: Jasně a stručně napsáno

I při oné stručnosti bych rozvedl, že jde vlastně o posedlost přecházející do závislosti. Závislost na moci a penězích, občan a jeho zájem mezi tím jaksi uniká, nemá místo.

A každá závislost(nutkavá porucha chování) je léčitelná.

Takže je třeba provést změnu, oni sami svoje místo neuvolní. Na to nejsou dost fundovaní, vlastně při jejich příjmech se jim nemůžeme ani divit. Kdo by je za takovou mzdu zaměstnal a na jak dlouho? Nejsem závistivý, ale kde jsou výsledky jejich práce za 20 let?

Jiná generace musí nutně nastoupit, myslí totiž a jedná jinak, líp.R^V

0 0
možnosti

Marek Trizuljak

4. 3. 2011 20:02
Dobrý blog

R^ Stručný, výstižný, argumenty k věci... Líbi se mi! Možná bude kolem toho trochu rozruch, ale aspoň se bude diskutovat.

Moc zdravím a přeji další úspěšné blogování.

0 0
možnosti

rudaz

4. 3. 2011 23:09
Re: Dobrý blog

Dávám Karmu a též přeji úspěšné blogování. Přispěje se i diskuzí k informování, protože noviny jsou ve vleku peněz. Nedozvíte se od nich nikdy pravdu o NEparlamentních stranách, proto mrkněte na http://www.suverenita.info a další NEparl.strany. Nestačí ODS aj. jen kritizovat, je třeba jim dát výpověď. U voleb volit změnu, radikální změnu. Nenechme se strašit, že volit  "neznámé" strany je riziko. Riziko, jak je vidět, je, když stále dokola jsou ve veden  státuí 20 let známé tváře. Neschopných, nevděčných.

Volme změnu a bude líp.R^V

0 0
možnosti

kaktusak

4. 3. 2011 19:04
Tato vláda nemá s úsporami ani s pořádkem

nic společného. To byla od ní jen taková předvolební propaganda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 852x
Moje zaměření je konzervativní, nikdy jsem nebyl členem žádné politické strany, sleduji dění ve společnosti, zajímám se o historii a kulturu.

Seznam rubrik