Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kádrovák2011

7. 3. 2011 19:58
Je po zápase, nic z toho, co bloger podbízel,

se nestalo a opět se ukázalo, že lidi se nechají nachytat na bluvár..Rv

0 0
možnosti
PD

duff_

7. 3. 2011 14:02
Nerealizovatelné

Nějak si nedokážu představit, jak byste účtoval náklady na zabezpečení pořádku na veřejném prostranství soukromému pořadateli akce. Problém je spíše v malém počtu potrestaných výtržníků, kteří se těchto akcí zúčastňují, a nízkých trestů. Pokud by porušení zákona před, během, po utkání znamenalo automaticky zákaz účasti na veřejných akcích nebo hlášení na policii v době konání, tak věřím, že by se podařilo tyto jedince eliminovat. Ostatně při pořádání atletických závodů nebo koncertů se žádné policejní manévry nekonají.

0 0
možnosti
JB

JaraBa

7. 3. 2011 14:00
Nic proti

No mě spíš šokuje hláška policie přes média typu "přeparkujte si auta, ať se jim nic nestane" místo "nafasovali jsme spoustu nábojů s gumovými projektily, kdyby náhodou chtěl někdo z fandů dělat problémy"...

0 0
možnosti
C

chachar58

7. 3. 2011 13:34
Vážený autore, znám hodně fandů,

co ligové zápasy berou jako sport a po práci zde hledají odpočinek, relaxaci. Vy jste zabalil vše do jednoho pytle a hodil do článku, kolik to stojí (práce Policie) daňové poplatníky. Bohužel to vidím trochu jinak. To, že v každém městě se najde pár exotů, kteří by-pokud by to nebyl fotbal-šli rozbíjet "jen tak lavičky do parku", asi nepopřete. Taky asi nepopřete, že před týdnem - kdy se hrál "rizikový zápas č.1" - Baník - Sparta - se to taky (až na pár exotů) nijak neprojevilo, dokonce bych si obě divácké strany dovolil označit za velmi vyspělé a sportu rozumějící (solidarita sparťanů s ostravskými - "Primátor je lhář").. Policie nemá s pořádkem na stadionu (pokud si to klub neobjedná a nezaplatí) nic společného. To, že "městem táhnou fans" - znáte v Olomouci způsob, jak by se jinak dopravili fandové na stadion? Ty zápasy se většinou navíc hrají o víkendu nebo po pracovní době. Osobně si myslím, že fandové jsou "obrázkem společnosti", která bohužel morálně upadá. Málo znaků a času.

0 0
možnosti
C

chachar58

7. 3. 2011 13:39
Re: Vážený autore, znám hodně fandů,

Krátký dovětek - bude mi 60, sportu jsem věnoval podstatnou část života. Znám hodně sportovců, ze kterých vyrostli "správní lidé", znám hodně slušných fanoušků. Pokud se potkáváte s opakem, asi se pohybujete ve "špatné společnosti" (nebo čtete pouze titulky bulváru). Mám otázku - co jste pro sport udělal Vy, případně - kolik jste přispěl na to, co píšete a jak?

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 852x
Moje zaměření je konzervativní, nikdy jsem nebyl členem žádné politické strany, sleduji dění ve společnosti, zajímám se o historii a kulturu.

Seznam rubrik