Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Juraj 1

5. 3. 2012 0:09
EU se nám mění, asi jste si nevšiml

Jednak tento pakt je odsouzen k záhubě, protože jeho pravidla sami účastnící nedodržují a nechtějí dodržovat. Pak taky s těma okupacema, co se  vám nelíbí. Ono to v eu začíná vypadat tak, že  rozhoduje Německo a ostatní se z různých důvodů přidají nebo podřídí. Toho jste si nevšiml nebo vám to nevadí?

2 0
možnosti
H

habit-.!..

4. 3. 2012 23:00
... než se pustíte do psaní...

... je dobré si o problému, ke kterému se chcete vyjadřovat, taky něco zjistit... ona slepá poslušnost není zrovna zárukou rovnocenných vztahů, stejně jako " dávání po nose" těm, co nedrží hubu a krok - možná jste si tak zvykl poslouchat za komunistů, že vám tohle přijde normální, ale já nerad vidím, že se nám vracejí staré pořádky z jiné strany...

Rv

1 0
možnosti
AA

svedek casu

4. 3. 2012 22:47
Karma

R^

0 0
možnosti
X

xcfdstersfwr

4. 3. 2012 22:10
.

Pane Kavičko, píšete, že se nechceme podílet na řešení problémů. Já s Vámi nesouhlasím. Já bych byl všemi deseti pro, abychom se na řešení problémů podíleli, až je Evropa bude skutečně řešit. Ale ten paskvil, který jsme správně odmítli podepsat, ty problémy vůbec neřeší. Už to, že se například Řecko zavázalo ke splnění kritérií, které vůbec nejsou realizovatelné, znamená, že tohle nemůže být cesta z krize ven. Já nechci, aby Češi zůstávali mimo snahy o řešení. Chci, abychom se skutečnému řešení nevyhýbali a abychom pro společnou věc přinášeli i oběti. Avšak pouze v případě, že řešení je správné.  Podílet se na nějaké šaškárně, která je jen divadlem pro méně přemýšlivé jedince Vašeho ražení, je nesmysl.

4 0
možnosti
H

hňup

4. 3. 2012 21:47
možná stálo za to napsat,

že nás okupovali všichni naši spojenci s vyjímkou rumunska....

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

4. 3. 2012 21:25
těm společenstvím jsme dobří

jen dokud jim přispíváme do kasy a posíláme své vojáky na mise. Kdyby nám šlo o kejhák, tak by se na nás z vysoka...

1 0
možnosti
M

musicrex

4. 3. 2012 21:42
Re: těm společenstvím jsme dobří

Jen bych dodal. Daladier v roce 1938 odpověděl na otázku "proč Francie nedodržuje smlouvy" : "Doba se změnila". DeGaulle zase řekl: "Francie nemá přátele....Francie má jen své zájmy". Z toho je celkem jednoduché si udělat obrázek  o tom, jak asi funguje EU, neboť Francie se pasovala mezi vůdčí země. Což je vidět , mimo jiné, i v otázkách zemědělské a potravinářské politiky a tzv. dotací.:-/

1 0
možnosti
M

musicrex

4. 3. 2012 21:14
Náš mezinárodní kredit dosáhl maximální možné úrovně.......

Ano...? To bylo vidět v situaci když Kanada zavedla víza pro jeden členský stát, který mimo jiné v tu dobu byl členem Šengenského prostoru a tudíž tzv. emigračně a imigračně spolehlivý. Evropská unie v čele s Německem, Francií, Británií atd. se na nás ( v dějinách ne poprvé a ani naposledy) vykašlala. Pravda od Francie a Británie se to dalo celkem předpokládat neboť ty mají s Kanadou čilé obchodní styky, které jsou mnohem důležitější než podpora státu z periferie Evropy. Tolik jen poznámka k výši kreditu České republiky u našich tzv. spojenců.:-/

2 0
možnosti
H

hňup

4. 3. 2012 21:49
Re: Náš mezinárodní kredit dosáhl maximální možné úrovně.......

díky za to  " našich tzv. spojenců". to každej nenapíše....

0 0
možnosti
PS

schelak

4. 3. 2012 21:12
víte...

víte, vždy, když čtu podobné názory podobných, s prominutím, eurohujerů, tak si říkám, jeďte třeba do Kojetína na Moravě a zkuste svoje hlouposti o sání z EU vykládat lidem ze zrušeného cukrovaru. Myslím, že by vám velice rychle otevřeli oči. A takových "výhod" nám socialistická EU přinesla neúrekom.

To, že se ten spolek socialistů dostal do problémů, je způsobeno jejich stupidní politikou a opravdu nevidím důvod zařadit se do hejna kývačů a schvalovačů, navíc ve chvíli, kdy už teď je jasné, že fiskální paskvil, který tahle sebranka vyprodukovala, je naprosto k ničemu a nikdo ho dodržovat nebude. Tak proč proboha, proč něco takového podepisovat? Můžete mi říct jeden jediný důvod? Prosím a vynechejte obligátní "protože to podepsali všichni"

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

4. 3. 2012 20:55
...

Hmmm... Vy jste v zivote asi moc do zahranici necestoval, ze? Soudim tak podle Vasich nebetycnych hlouposti ohledne naseho kreditu v zahranici za doby VH. Bohuzel, musim Vam prozradit asi krutou skutecnost -  zapadni Evropa se na nas divala jako na barbary, kteri prave slezli se stromu pred i po roce 89 a Havel pro ni byl jen popleta, zvanici cosi o moralce v politice. Oni jiz po desetileti vi (na rozdil od nas), ze "moralka v politice" je klasicky oxymoron. A, opet bohuzel,  nahled Zapadu na nas se za poslednich dvacet let prilis nezmenil. Jsme pro ne stale barbari z rude rise zla, ti, kteri jsou predurceni za drahe penize dojidat zbytky z jejich stolu. Havel za pomoci takovych, jako jste Vy, jak Zapad tak nas utvrzoval v tom, ze je to tak spravne (a to je skutecnost, kterou cele te bande lzipravdy a takylasky nikdy neodpustim). Nechte na pokoji pana presidenta Klause, alespon on se snazi vystupovat jako rovny mezi rovnymi.

1 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

4. 3. 2012 20:54
Drahý pane...

Vy asi věříte že "problémy" nějaké "řešení" mají...

Já tedy NE. Dle mě je současný stav důsledkem špatných politik v Evropě v posledních 100 letech. A řešení není dát víc moci lidem kteří tyhle politiky celý život prosazovali.

Všechny "návrhy na řešení" nám podsouvají především ti co to spískali, a ti co by za vše měli sami nést odpovědnost. Barroso jehož politiky přivedli jeho vlastní zemi do hospodářského úpadku tady káže o tom jak opravovat ekonomiku? Kdyby měl alespoň trochu cti tak už dávno rezignuje na všechny funkce a nějde na chatě v horách tiše drží hubu a do ničeho se neplete.

Pokud si někdo není schopen vyřešit ani vlastní problémy nemá co krafat do věcí ostatním. Všechny státy v Evropě jsou zadlužené pás, Řecko už se utopilo a Itálie Španělsko a Porrtugalsko a Irsko jsou zadlužení po uši, a Francie po krk.

Tihle lidi nám vážně nemají radit jak zvládat zadlužení... jsou na tom hůř než my takže v reálu bych řekl že je třeba dělat pravý opak toho co oni.

3 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

4. 3. 2012 20:59
Re: Drahý pane...

Kdyz Vy ale jdete racionalitou a logikou proti srdceryvnemu vykriku poranene duse...

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 852x
Moje zaměření je konzervativní, nikdy jsem nebyl členem žádné politické strany, sleduji dění ve společnosti, zajímám se o historii a kulturu.

Seznam rubrik